31.1.2014

Blogin ensimmäinen ohje

Selkeästi eniten katselukertoja blogissamme on kerännyt "päivän neulomisvinkki" -postaus. Te lukijat voisitte siis ehkä tykätä myös ohjeista. Niinpä tein ohjeen, jotta voisitte kokeilla näitä ihastuttavia palleroisia. Olen käyttänyt palloa mm. näissä korvakoruissa. Se sopii myös roikkuviin korvakoruihin ja voihan niistä tehdä helminauhankin! Yritin tehdä ohjeesta mahdollisimman selkeän. Käytin erivärisiä isoja puuhelmiä kuvien hahmottamisen helpottamiseksi. Toivottavasti ei mennyt liian monimutkaiseksi!

Pienet tappikorvakorut pallokaavalla toteutettuna.


Ohjeeseen pääset klikkaamalla tästä:
Mitäs piditte? Haluatteko jatkossakin ohjeita blogiimme?


-Minna

6 kommenttia:

 1. Juu lisää ohjeita. Omat helmeilyt on vähän tauolla, mutta nämä ainakin tahdon toteuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että innostuit taas! Täytyy siis kehitellä lisää ohjeita. Olisiko toiveita?

   Poista
 2. Sain kaverilta japanilaisen ohjeen pikkulintuihin siemenhelmistä, mutta ne langanmenemiset on kyllä ihan unohtuneet ja siinä pitäisi vielä käyttää ohutta rautalankaa, en yhtään tajua miten sen rautalangan saa pysymään suorassa, aina menee ihan solmuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmieläimiä tehdessä minullakin rautalanka menee aina helposti solmuun. Täytyy vain muistaa olla kärsivällinen. :)

   Poista
 3. Pallo-ohje vaikutti aika selkeältä joten ehkä innostun joskus tekemään sellaisen ja siis mun mielestä ohjeet on aina kiva olla nähtävillä! =)

  VastaaPoista
 4. Hyvä, jos onnistuin tekemään helposti ymmärrettävän ohjeen! Oli kuitenkin ensimmäinen. Yritän tehdä jatkossa enemmänkin ohjeita :D

  VastaaPoista