Keitä me olemme?

Olemme kaksi siskoa, Minna ja Annika. Olemme aina pitäneet käsillä tekemisestä ja kauniista asioista. Saatuamme kimmokkeen omaan blogiin käsityömessuilta, päätimme perustaa tämän blogin ja jakaa ideoitamme ja tekemisiämme myös teille. Jos kiinnostut töistämme, niin laita rohkeasti meille sähköpostia. Voimme tehdä mm. koruja tilauksesta. Toivottavasti viihdytte sivuillamme!

Jo pienestä pitäen olemme rakastaneet tehdä käsillä kaikenlaista. Tarina alkoi piirtämisestä. Lapsuuden piirustuksia onkin äidillä tallessa äitiyspakkauksen iso laatikollinen! Me molemmat kävimme kuvataidekoulua ja olimme kuvataideluokalla yläasteella. Vapaa-aikana teimme ja teemme vieläkin muita käsitöitä ja askartelemme. Teemme helmikoruja, askartelemme, neulomme, virkkaamme, ompelemme ja leivomme. Me myös lakkaamme kynsiämme taiteellisesti.

Korujen ja muidenkin käsitöiden tekemisessä parasta on se, kun saa oivaltaa uusia asioita ja oppia lisää jatkuvasti. Saamme ideoita pääosin netistä. Oikealla hakusanalla etsiminen esimerkiksi Googlesta tuottaa yleensä jopa liikaa ideoita, joista täytyy valita ja yhdistellä parhaat. Luovuutemme ja ongelmanratkaisukykymme pääsevät oikeuksiinsa, kun teemme asioita ilman ohjetta. Annamme jatkuvasti lahjaksi ystäville ja sukulaisille omatekemiämme asioita. Lahjasta saa aina osuvan, kun ajattelee lahjansaajaa jo tekovaiheessa. On mahtavaa nähdä läheisen ihmisen ilme, kun lahjapaketista aukeaa juuri hänelle sopiva itse tehty luomus.


Sähköpostiosoitteemme on helmelliset ät gmail piste com.

2 kommenttia:

  1. Hei, mukavaa että pystytitte blogin upeille luomuksillenne :). Oli mukava jos minusta oli apua. Kamalan kauniita töitä osaatte tehdä kyllä. Luulempa, että joudun tekemään tilauksen teille... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! Käytin jo näyttämiäsi pastelliliituvinkkejä pakettikorttien teossa. Uusista ideoista saa aina lisää intoa!

      Poista