Myytävänä / For sale

Jos olet kiinnostunut alla olevista tai muista tekemistämme koruista, laita meille viestiä osoitteeseen helmelliset(at)gmail.com. Voimme tehdä myös muita töitä tilauksesta.Musta lintu.
Sädehtivä musta lintu:
Myyty!


Materiaaleina ovat laadukkaat delica lasihelmet ja isommat lasihelmet. Käytetty lanka on kestävää nylonlankaa. Riipuksen korkeus on noin 8 cm. Hopean värinen palloketju kuuluu hintaan (ostaja saa määrätä pituuden 45-90 cm).


Radiating black bird:


Materials are good quality delica glass beads and other glass beads and durable nylon thread. The hight of the pendant is about 8 cm. Silver color chain (in the picture) comes with the price (45-90 cm, you choose).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaunis kukkakaulakoru.
Myyty!
Materiaaleina ovat laadukkaat delica lasihelmet ja isommat lasihelmet. Koru on tasapainotettu niin, että kukka ei valahda keskelle. 

White pearl and flower necklace:
Sold!
Materials are good quality delica and other glass beads. Small and big glass beads are put so that the flower doesn't go to the center but stays nicely in its place.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolmiokorvikset.
Hinta 30 € (+ toimituskulut)
Materiaaleina ovat laadukkaat delica lasihelmet. Kullanväriset koukut.

Golden and brown color earrings:
Price 30 € (+ dispatching costs)
Materials are good quality delica beads and golden color hooks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti