22.3.2014

Viikonlopun vinkki 2

Taas on viikonlopun vinkin aika, sillä viikon aikana olemme havainneet erään apuvälineen erittäin hyödylliseksi helmitöiden tekemisessä. Joko sinulla on helmityöalusta? Nyt emme tarkoita kovaa muovista suunnittelualustaa vaan pehmeää kankaanpalaa, joka on yksinkertaisuudessaan oikeasti tarpeen. Hintakin oli alle kaksi euroa. Samasta kankaasta ommeltiin ensimmäisellä luokalla vihertävän värisiä hiiriä.

Tarvittavat helmet kaadetaan kankaalle, josta ne on helppo poimia neulaan. Helmet eivät pompi tai vieri kankaalla ja ne on helppo kerätä takaisin pusseihin tai tuubeihin. Jos työ jää kesken, neulan voi tökätä kankaaseen ja kankaan voi taittaa kahtia ja siirtää säilöön helmineen kaikkineen. Helppoa kuin mikä. 

Hauskaa viikonloppua!

Helmityöalusta kovassa käytössä.

It is time for a tip of the weekend. During this week we have noticed one thing to be very helpful while beading. Do you already have a beading mat? It is very useful with its simplicity and low price (less than 2 euros). With the same fabric we made mice when we were on the first grade at school.

While beading you put your beads on the mat. As an underlay it prevents beads from rolling away and you can attach the needle to it while not working. The beads are easy to gather back to the tubes. You can also fold the mat with all the beads inside and move it away from sight easily.  

Have a nice weekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti