2.3.2014

Ihan uudenlainen lintu

Maanantai-illan ratoksi tein tällä viikolla tämän pöllöriipuksen. Näin saman tyylisen korun netissä ja halusin tehdä jotain vastaavaa. Pyrstö ja siivet ovat kuitenkin täysin omaa keksintöäni. Silminä pöllöllä on rivolit ja muuten käytin delicahelmiä ja muita lasihelmiä. Tiistaina ja keskiviikkona pidin korua kaulassani ja ihmiset luulivat sen olevan kaupasta ostettu.
Pöllöriipus
Last monday evening I did this owl pendant. I saw something similar online but I did my own version. I used rivolis in the eyes and then delica and other glass beads. I wore the owl on tuesday and wednesday and people thought I had bought it.

-Minna

6 kommenttia:

 1. Hei! todella kaunis ja ihana riipus. Olet kyllä todella taitava käsistäsi :) ja ei todellakaan voisi tietää, että tuo on itsetehty!

  VastaaPoista
 2. Onko tuossa vartalonympärillä vetoketjua? Näyttää ihan siltä. Todella hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vetoketjua vaan iso vartalohelmi on ympyröity delicahelmillä peyote-tekniikalla. Ensin mustilla monta riviä ja sitten viimeinen rivi (tai puolikas riippuen laskutavasta) hopeisilla koon 15 siemenhelmillä. Kiitos kommentista!

   Poista
 3. Hei! Kuva ei tee tälle korulle oikeutta, näin sen Kirkkonummella messuilla ja se oli "livenä" vielä paljon suloisempi kuin kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Ottamamme kuvat eivät todella aina ole parhaita mahdollisia ja myös korujen mitat voivat vaikuttaa hyvin erilaisilta kuin oikeasti. Toivottavasti kuvistakin jotain mukavaa kuitenkin välittyy teidän lukijoiden silmille!

   Poista