30.12.2013

Äidin villasukat

Huomenna on jo uuden vuoden aatto! Niinpä on korkea aika jatkaa joululahjoista puhumista. Äidin pehmeästä paketista paljastuivat nämä villasukat. Ne olivat elämäni toiset villasukat ja mielestäni ne onnistuivat loistavasti. Olisin voinut pitää ne itsellänikin, mutta jouluna on mukava antaa lahjoja muille.

Keskeneräinen sukka.
Villasukat jalassa.

Äidin jouluiset villasukat.

Käytin sukkiin tummanpunaista ja -harmaata 7 veljestä -lankaa sekä kotoa löytynyttä hieman ohuempaa valkoista jämälankaa. Ohje oli Drops designin sivuilta.

Hauskaa uutta vuotta kaikille!


Tomorrow it will be new years eve! It is time to talk more about christmas presents. For mum I made these woolen socks. They were the second socks that I have knit in my life and I think they turned out pretty nice. I could have taken them for myself but on christmas it is nice to give gifts for others. I used grey and dark red yarn (7 veljestä) and some slightly thinner white yarn that I found at home.

Happy new year everyone!

- Minna

2 kommenttia:

  1. Upeat sukat! Kunpa minäkin joskus osaisin tehdä kirjoneuletta.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kannattaa vain kokeilla, ei se lopulta ole juurikaan vaikeampaa kuin yhdellä värillä neulominen. Pitää vain pitää huoli kuviosta.

    VastaaPoista